MANİSA / SARIGÖL - Afşar Ortaokulu

Afşar Ortaokulu

Afşar Mahallesi Merkez Sokak No 324/1 Sarıgöl/MANİSA
Vizyon
Afşar mahallesinde ikamet eden öğrenim çağındaki çocukların Temel Eğitimini sağlamak. İlköğretim çağındaki her öğrencinin , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmesini sağlamaktır.
Misyon
Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Başarılar
2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Voleybol Yıldız Erkekler takımımız ilçe birinciliği İl Üçüncülüğü kupalarını almıştır. İlçe satranç müsabakalarında öğrencimiz ilçe ikincisi olmuştur. 2017- 2018 Eğitim Öğretim yılı Voleybol Yıldız Erkekler takımımız ilçe birinciliği kupasını almıştır. İlçe Satranç Müsabakalarında öğrencimiz ilçe birincisi olmuştur. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Voleybol Yıldız Erkekler takımımız ilçe üçüncüsü olmuştur. Tübitak 4006 Bilim Fuarımız 30.04.2019 tarihinde açılmıştır ve 20 proje sergilenmiştir.
09:00- 16:50
Ulaşım
Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır. Belediyenin servisleri de mevcuttur. Yol süresi Sarıgöl ilçe merkezine 10 dakika, Alaşehir ilçe merkezine 15 dakikadır.
Belediye Otobüsleri mevcuttur.
Mahalle
Sportif Etkinlikler
Erkekler voleybol takımı ilçe müsabakalarında her yıl derece almaktadır. Kızlar voleybol ve erkekler futbol takımları da mevcuttur.
Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlenmektedir.
ETwinning projeleri yürütülmektedir.